Найкорисніший напій при артриті та захворюваннях серця

Цей простий напій допоможе вирішити безліч проблем зі здоров’ям, а також захистити Вас від інфаркту!

Усі вже давно зрозуміли, що причиною багатьох захворювань, включаючи і рак, являються вільні радикали, а антиоксиданти мають головну роль в перешкоді їх утворенню і регулюванні їх розвитку в організмі.

Куркума – це спеція, в Індії люди додають її майже в усі страви. За винятком додавання у страви, екстракт куркуми також є незамінною речовиною у багатьох натуральних засобах, які дійсно сприятливо впливають на самопочуття. Ця приправа включає більше 300 антиоксидантів.

Ви можете приймати сік з куркуми, або використовувати сушену куркуму або свіжий корінь куркуми. Цей мульти – напій можна використовувати в якості знеболювального засобу, завдяки своїм протизапальним властивостям, а також він має масу оздоровчих переваг.

Інгредієнти:

1 столова ложка порошку куркуми;

5 см кореня імбиру;

1 апельсин;

5 штук моркви;

2 лимони;

1 огірок.

Спосіб приготування:

Очистіть шкірку цитрусових, імбиру і моркви. Змішати усі інгредієнти разом і вичавіть сік. Для отримання оптимальних результатів, пити цей сік необхідно уранці, за півгодини до сніданку.

Цей сік ефективно лікує:

1. Онкологія. Сік з куркуми забезпечує відмінною профілактикою проти раку яєчників, товстої кишки, простати, грудей.

2. Ліки успішно знімають запалення викликані запаленням суглобів.

3. Усуває токсини. Цей сік може успішно очистити токсини з організму, а також це, безумовно, поліпшить шкіру обличчя.

4. Біль. На думку деяких дослідників, куркума працює при лікуванні болі і роздратування, викликані стероїдними препаратами. Екстракт куркуми є набагато ефективнішим в лікуванні ревматоїдного запалення суглоба, оскільки він зупиняє руйнування суглобів. Екстракт куркуми складається з НФ-кб, здоровий білок, який включає захисні механізми в організмі, які допомагають у боротьбі проти дискомфорту.

5. Проблеми з травленням. Цей сік знижує набряклість, позбавляє від печії, а також гастриту. За винятком соку, можна включити куркуму в якості спеції практично в усі страви. Приймайте чайну ложку куркуми щодня.

6. Серце і кровоносні судини. Сік з куркуми регулює рівень холестерину, захищає серце, а також кровоносні судини. Використвуйте його, щоб захистити себе від серцевих нападів.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

 

Залишити коментар